21 Şubat 2011 Pazartesi

3 çocuguda başkasından olan adamın hikayesi

21 yıllık evlilikten üç çocuk sahibi oldu. Daha sonra DNA testi yaptırınca beyninden vurulmuşa döndü. Çünkü o sadece kağıt üzerinde babaydı...
Almanya'da yaşayan elektrik mühendisi bir adam, çocuklarına DNA testi yaptırarak hepsinin babalarının farklı kişiler olduğunu öğrendi.21 yıllık karısından 3 çocuk sahibi olan talihsiz baba, test sonuçlarını öğrendiğinde şok oldu.


Hemen eşinden boşanmak için mahkemeye başvuran Alman mühendis, başkalarından da olsa çocukların velayetini üstüne almak istediğini söyledi. DNA test sonuçlarının kendisini etkilemediğini söyleyen adam "Onların gerçek babası olmayabilirim. Ama bugüne kadar hepsini sevgiyle büyüttüm. Üçünü de gerçek çocuklarım gibi seviyorum. Eşimin çocuklara bakabileceğini düşünmüyorum" dedi.

3 yorum:

  1. çok tuhaf doğrusu adamın herşeye rağmen çocuklara sahip çıkması taktir edilecek birşey. Böyle bir adama nasıl böyle birşey yapar bir kadın anlamıyorum :(

    YanıtlaSil
  2. Garip 21 yıllık eşinin onu aldattiğini anlayamayacak kadar saf ve iyi kalpli adam cocuklarina sahip cikmasindan belli

    YanıtlaSil
  3. Ailevi tüm dna testi için hizmetinizdeyiz..

    “Acaba çocuğumun gerçek babası mıyım?” sorusu, son yıllarda binlerce kişinin hastane ve laboratuvarların kapısını aşındırmasına neden oldu.

    Türkiye genelinde resmi rakalamlar ile günde 100 resmi olmayan rakamlar göre 250 kişi babalık testi için özel hastahanelere başvuruyor ve fiyatlar 1500 TL ‘den 5000 TL ‘ye kadar değişkenlik gösterebiliyor.

    21 Yıldır yerli sermaye ile hizmetinizdeyiz annelik , babalık ve kardeşlik testleri için yüksek teknoloji laboratuvarımız dan yararlanrak hizmetinize sunuyoruz! Tüm testlerimiz %99 doğruluk derecesine sahiptir %1 kısım iste genel olarak oluşabilecek aksaklıklar göz önüne alınarak hesaplanmıştır.

    Babalık Testi

    Oldukça kolay bir şekilde yapılabilen ve kısa süre içerisin de sonuçlarını alabileceğiniz babalık testi için sizlere hizmet vermekteyiz.

    Annelik Testi

    Genelde evlatlık olduklarını düşünen aile bireyleri tarafından yapılan test biçimi annelik testidir bu test için de sizlere hizmet verebilmekteyiz.


    Kardeşlik Testi

    Genelde miraz davaları ve buna benzer davaların açılmasın dan önce şüpheleri gidermek için yapılan kardeşilik testi konusunda da uzman kadromuz ile hizmetinizdeyiz.



    YanıtlaSil

Yorum yaparken lütfen küfür ve hakaretlerden uzak duralım :)